Pasaules iecienītākais automobilis nupat kļuvis vēl labāks

 IZVĒLIES SEV PIEMĒROTĀKO COROLLA

 Neatkarīgi no tā, vai izvēlies sedanu, hečbeku, universāli vai pilsētas SUV, tu būsi gatavs jebkam, ko dzīve piedāvās, pateicoties Corolla bagātīgajam pamataprīkojumam.

• Īpaši degvielu taupoša un dinamiska 5. paaudzes hibrīda piedziņa
  • Jaunākais Toyota Safety Sense drošības sistēmu komplekts
• Salona apsildi un dzesēšanu var veikt, izmantojot lietotni MyT
  • Bezvadu atjauninājumi
       • Lieliska savienojamība un multivides iespējas
• 3 virsbūves veidi katrai vajadzībai un Corolla Cross pilsētas SUV

JAUNAIS COROLLA SEDANS

Corolla ir lieliska izvēle tiem, kas dod priekšroku populārajam sedana stilam un praktiskumam. Jaunās hibrīda piedziņas ekonomijas un dinamikas līdzsvars, plašais salons, dziļais un daudzpusīgais bagāžnieks un nolokāmie aizmugurējie sēdekļi padara Corolla sedanu par uzticamu, efektīvu un praktisku izvēli ar visām labākajām Corolla īpašībām.

Izvēlies savu Corolla Sedans

JAUNAIS COROLLA HEČBEKS

Ar sportisku stilu, intuitīvām tehnoloģijām un precīzu vadāmību 2023. gada Corolla hečbeks ir gatavs doties ceļā. Lai sportiskais izskats atbilstu sportiskajai pieredzei, hečbeks ir pieejams gan ar 1,8 litru, gan 2 litru dzinēju, piedāvājot vienmērīgu un dzīvīgu braukšanas pieredzi.

Izvēlies savu Corolla Hečbeks

JAUNAIS COROLLA TOURING SPORTS

Corolla Touring Sports parūpēsies, lai vietas pietiktu ikvienam un visam. Neatkarīgi no tā, vai plāno ņemt līdzi velosipēdu, slēpes, mājdzīvnieku vai visas ģimenes bagāžu. Pateicoties regulējamai grīdai, parocīgām sānu kabatām un viegli salokāmiem sēdekļiem, plašais bagāžnieks ir pietiekami daudzpusīgs, lai tajā ietilptu viss vajadzīgais.

Izvēlies savu Corolla Touring Sports

Pieteikties testa braucienam