PADARI KATRU BRAUCIENU PAR PIEDZĪVOJUMU AR SUV NR.1

SPĒCĪGS DIZAINS

Spēcīga un pamanāma, RAV4 muskuļotā virsbūve piesaista skatienus ar elegantajiem LED priekšējiem lukturiem, izteiksmīgo profila siluetu līdz pat unikālajiem LED aizmugures lukturiem – radot unikālu un izsmalcinātu izskatu.

UZ BRAUCĒJIEM VĒRSTS SALONA DIZAINS

Izsmalcināts un atšķirīgs, ar vietu, kur izstaipīties. RAV4 ir mūsdienīgs, ergonomisks un noderīgām tehnoloģijām aprīkots salons.

RAV4, TAS NAV KURŠ KATRS SUV

Pateicoties inovatīvajai TNGA platformai, automobiļa svars un smaguma centrs ir samazināti, savukārt šasijas stingrība un autovadītāja redzamība uzlaboti. Tā rezultāts ir ārkārtīgi spējīgs SUV, ar kuru droši un stilīgi var doties jebkur.

RADĪTS KATRAM PIEDZĪVOJUMAM

Nepiekāpīgi spējīgais, izsmalcinātais un efektīvais RAV4 ADVENTURE pārsteidz ar spēcīgu dizainu, kas ir piemērots ikvienam braucienam. Iekaro pilsētas ceļus ar 19 collu vieglmetāla diskiem un platākām riteņu arkām. Pārvari izaicinošus ceļa apstākļus, pateicoties priekšējām un aizmugurējām automobiļa apakšpuses aizsargplāksnēm. Esi gatavs jebkuriem laika apstākļiem ar īpaši spožiem miglas lukturiem. Izvēlies sev piemērotu stilu ar unikālu divtoņu* virsbūves krāsu. RAV4 ADVENTURE ļauj izbaudīt katru braucienu bez kompromisiem.
 

ĒRTĪBAS, LAI KUR TU DOTOS

Dodies piedzīvojumos, izbaudot nepārspējamu komfortu. RAV4 ADVENTURE pārsteidz ar modernu un klusu salonu ar plašām sēdvietām. Rūpība un precizitāte aiz katra stūra. Izbaudi izgaismotos logu vadības slēdžus un uzlādē ierīces, esot ceļā, ar jauniem USB-C portiem. Sportiskie ādas sēdekļi ar oranžām šuvēm un unikālu daudzstūra rakstu izskatās nevainojami eleganti, savukārt ietilpīgais un gaisīgais salons garantē nepārspējami ērtu ceļojumu visiem, lai kurp piedzīvojumi tevi aizved.

RADĪTS KATRAM PIEDZĪVOJUMAM

RAV4 ADVENTURE jaunie matēti pelēkie 19 collu vieglmetāla diski ir spēcīgi, viegli un izturīgi, lai bez piepūles pārvarētu nelīdzenu segumu, kā arī nodrošinātu nevainojamu sniegumu pilsētas ielās.

CENA NO 32 000 € Degvielas patēriņš  5.7 l/100 km
CO2 129 g/km