Pilnīgi jaunais Toyota C-HR


PAMODINI PILSĒTU

No pārveidotās priekšējās daļas līdz jaunam aizmugurējo lukturu dizainam Toyota C-HR ir tikpat elegants, cik tas ir atšķirīgs un izsmalcināts. Tas ir moderns automobilis, kas radīts, lai izjauktu ikdienišķo.

DZĪVE IR TEV TUVĀK, KAD TU ESI SAVIENOTS

Intuitīvās tehnoloģijas var uzlabot ikvienu braucienu. Iepazīsti Toyota Smart Connect. Tā revolucionārā Premium Connectivity komplektācija ļauj tev baudīt ērtu mākoņa navigāciju, balss aģentu, kā arī reāllaika satiksmes informāciju. Tādējādi tu vienmēr sasniegsi galamērķi laikā.

IEKARO CEĻU

Nākamā līmeņa hibrīda pieredze ir šeit. Ar tūlītēju jaudu, atsaucīgu paātrinājumu un izcilu efektivitāti šis ir hibrīds, kas izaicina pierasto. Pateicoties vieglajai
vadāmībai, Toyota C-HR ir pilsētas SUV, kas iekaro katru ceļu un dara to gaumīgi.

ESI ATŠĶIRĪGS

Toyota C-HR apvieno gan modernu ārieni, gan būtību. Tā izskats aizrauj ar plūstošu un dinamisku eksterjeru, tā iekšiene pārsteidz ar unikālu, augstas kvalitātes interjeru, un tā veiktspēju nodrošina jauna 2,0 l Dynamic Force Hybrid piedziņa. Tas ir īsts pilsētas SUV gan no iekšpuses, gan ārpuses.

IZCILA VEIKTSPĒJA

Toyota C-HR iemieso pilsētas mobilitāti. Zema un plata virsbūve nodrošina stabilitāti līkumos, straujais paātrinājums ievērojami atvieglo apdzīšanu, un nākamās paaudzes hibrīds ir neaizstājams zemas emisijas zonās.

IZBAUDI JAUNAS IZJŪTAS

Salons ir veidots no mīksta materiāla ar melniem, spīdīgiem akcentiem, un, dienai aizritot, salona atmosfēra mainās, un to ieskauj mājīgs apgaismojums ar maigi zilu nokrāsu. Komforts nekad nav izskatījies tik labi.

IZBAUDI DZĪVI, KAMĒR MĒS RŪPĒJAMIES PAR DROŠĪBU

Ir patīkami apzināties, ka Toyota C-HR ir aprīkots ar dažām no vismodernākajām drošības tehnoloģijām, kas ir pieejamas, piemēram, ar jauno sadursmes novēršanas sistēmu ar velosipēdistu un gājēju (diennakts tumšajā laikā) noteikšanas sistēmu, lai aizsargātu tevi un citus apkārtējos.

TOYOTA C-HR STYLE – PILSĒTAS SUV
Tonētie stikli aizmugures logiem
Automātiski nolokāmi sānu spoguļi
Lietus sensors
Miglas lukturi priekšā (spuldzes)

Cena no 30 410 € Degvielas patēriņš  4.9 l/100 km
CO2 111 g/km